Dutchmarq Partners

Dutchmarq wordt versterkt door een netwerk van elkaar aanvullende senior professionals en business partners in B2B marketing & sales.

Deze partners leveren de unieke combinatie van expertise en praktische vaardigheden in relevante B2B marketing & sales. De focus ligt op digitale marketing, inbound sales en het verbeteren van de marketing/sales samenwerking. Met een sterke drive om B2B spelers in staat te stellen hun commerciële doelen te bereiken.

Peter Nijpjes

Peter Nijpjes

Visueel strateeg & corporate hofnar
Vicky Puls

Vicky Puls

Communicatieadviseur & copywriter
Marc Bloemendaal

Marc Bloemendaal

Commercieel strateeg
Yannick Veys

Yannick Veys

SEO/SEA & online expert
Jaap Schoeman

Jaap Schoeman

BD specialist
Wilfred Kiekebelt

Wilfred Kiekebelt

Commercieel coach & CXO sparring partner
Erika Hearthway

Erika Hearthway

Communications manager & (US/UK) copywriter

Netwerkorganisatie

Als netwerkorganisatie kent dutchmarq niet de overhead van andere buro’s. En biedt daardoor maximale waarde voor opdrachtgevers. Met als specialismen:

  • commerciële groeistrategie in B2B
  • programmamanagement bij een integrale regie over sales & marketing executie
  • training en workshops op het gebied van B2B commercie (ondermeer inbound sales, social selling en marketingautomatisering)

Dutchmarq partners hebben oog voor jullie business resultaten. Zijn snel thuis in jullie organisatie en markt. Prettig en professioneel om mee te werken. Kritisch en stevig als het nodig is. En met het juiste gevoel voor humor. Stuk voor stuk niet kopieerbaar. Ze kijken er naar uit om kennis met je te maken!

Met deze partner bedrijven werken we graag

‘Alleen ga je harder, samen kom je verder’. Dutchmarq werkt regelmatig samen met onderstaande partners, elk met een eigen, uniek profiel en specialisme.

Smart Connections