Wat doet dutchmarq?

dutchmarq helpt B2B bedrijven graag te komen tot commerciële, internationale groei dankzij bewezen oplossingen en een netwerk van senior professionals & partners.

Dutchmarq realiseert commercieel succes in B2B door programmamanagement, trainingen en keynotes voor marketing & salesteams. HubSpot ervaring sinds 2011.

Hierbij helpen we

Onze B2B opdrachtgevers helpen we graag in Nederland en daarbuiten met:

✓ Commercieel plan: nieuwe business kansen in kaart en haalbare route uitgestippeld
✓ Bekendheid opbouwen: het opbouwen van bereik voor jullie B2B bedrijf & oplossingen
✓ Het genereren van meer en hogere kwaliteit opportunities
✓ Het verbeteren van de winratio
✓ Het vergroten van de effectiviteit van marketing/sales/service als client facing teams

Herken je je hierin:

  • Jullie hebben 1 of meer kwaliteitsoplossingen
  • Jullie hebben een goede naam in jullie branche of markt
  • Je gelooft in de kracht van ‘Team Selling’ via alle collega’s met klantcontact
  • Je gelooft in de waarde van moderne, online marketing en verkopen op afstand
  • Je wil op korte termijn actie ondernemen voor meer grip op commercieel rendement

Dan maken we graag kennis via een strategiesessie.

Diensten dutchmarq

Met onze dienstverlening en oplossingen helpen we zowel Nederlandse als buitenlandse B2B bedrijven die hun business in de Benelux en internationaal willen laten groeien.

Onze oplossingen zijn gebaseerd op de beste inzichten uit deze vakgebieden: inbound sales, sales enablement, digitale marketing, marketingautomatisering, programma management en klantpsychologie.

Dit zijn onze oplossingen waarmee we je graag verder helpen:

Marketing & salesstrategie: quick scan & commercieel plan
Programma’s voor realisatie: Remote Team Selling
Training, lezingen & workshops: 1-op-1, in-company, online en blended

Onze ambitie is om de beste B2B spelers nog succesvoller te laten zijn. Met tastbare, meetbare resultaten om het verschil aan te tonen. Vandaar onze claim: new sales & marketing. proven in B2B.

Hier geloven we in

Dutchmarq gelooft in het benutten van de kracht van data en klantpsychologie om B2B kennisbedrijven het verschil te laten maken. Nieuwe marketing en sales gaat uit van ‘pull’ boven ‘push’, van content en advies-op-maat boven reclame en billboards.

Technologie is daarbij niet leidend, wel faciliterend. Business blijft ook in de 21e eeuw in essentie mensenwerk. Het optimaal – ‘op-afstand’ – begrijpen en benutten van klantbehoeften bepaalt steeds meer groei en overleven, ook in de zakelijke markt.

De ‘brandstof’ in business-to-business succes: relevante content.

Die content dient wel vindbaar online en bruikbaar voor sales te zijn. En daar is vaak veel te winnen.

Het koopproces in B2B verandert razendsnel

Uit onderzoek (SiriusDecisions, MarketingSherpa) blijkt dat prospects en klanten anno nu meer dan de helft van hun koopproces – in sommige markten zelfs 70%! – helemaal zelfstandig afleggen.

Het internet, sociale netwerken en contacten met collega’s en vakgenoten leveren bij het zoeken naar mogelijke oplossingen vaak al veel bruikbare informatie op.

Moet je daarom in de laatste 30% van hun koopreis nog harder gaan duwen?

Of al eerder digitaal in contact komen, en stap-voor-stap vertrouwen verdienen?

Onze business drive

De oude manier van B2B marketing en sales werkt niet meer. En leidt te vaak tot een enorme verspilling in het commercieel proces en in transactie-gedreven, kortstondige business relaties.

Dat is best vermakelijk in een film uit 1992, maar is echt niet meer van nu.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

De drive om online marketing & sales echt te laten werken in business-to-business was de ‘vonk’ voor het oprichten van dutchmarq. Om zo een bijdrage te leveren aan de meest toonaangevende B2B bedrijven die de wereld slimmer, beter en duurzamer maken.

Visit-all-sources-Graph-HubSpot

Jullie business partner: dutchmarq

Ons programma stelt jullie in staat om te komen tot meer en duurzamer omzet via een analyse van de 5 belangrijkste factoren in B2B marketing en sales en het gericht benutten daarvan. Dit doen we door een mix van praktisch advies, begeleiding en programmamanagement en training en ontwikkeling van jullie professionals.

De kracht van dutchmarq kracht zit in de combinatie van denken en doen.

Dutchmarq is graag jullie partner die niet alleen de spiegel voorhoudt maar graag samen met jullie aan de slag gaat om jullie business te laten groeien.

Lees hier wat klanten over dutchmarq zeggen.

Met dutchmarq’s diensten zijn B2B kennisleiders in staat om commercieel succesvoller te zijn. Met meetbare deliverables en resultaten.

HubSpot provider

We hebben ervaring opgedaan met diverse tools in martech en salestech. We opereren tool-onafhankelijk maar hebben verreweg de meeste ervaring opgedaan met HubSpot. Dit platform is doorontwikkeld van een inbound marketing oplossing naar een integraal platform met een marketing hub, sales hub en service hub. We beschikken daarom over praktische, hands on ervaring met HubSpot en over de meest relevante certificeringen in HubSpot. Tegelijkertijd hebben we als HubSpot provider geen direct commercieel belang bij het verkopen van licenties en zijn daarom optimaal gepositioneerd om kritisch te kijken naar de meerwaarde van jullie HubSpot implementatie en de randvoorwaarden voor succes. We werken al sinds 2011 als een van de allereerste partijen in Nederland met HubSpot, ook voor onze eigen marketing, sales en service.

Paul Hassels Mönning

Dutchmarq werd eind 2009 opgericht door Paul Hassels Mönning. Paul brengt 25 jaar ervaring op het snijvlak van B2B marketing, sales en IT. Die ervaring deed hij op in diverse rollen in project- & programmamanagement en als marketing directeur bij bedrijven als Capgemini, Philips en Fujitsu.

Meer over Paul.

Netwerkorganisatie

Dutchmarq is gespecialiseerd in moderne, inbound B2B marketing & sales: met minimale overhead voor onze opdrachtgevers en maximale waarde dankzij een netwerk van door de wol geverfde, ervaren commerciële professionals. We hebben ervaring met diverse tools en werken sinds 2011 het meest intensief met HubSpot.

Lees hier meer over dutchmarq business partners.

Nieuwsgierig? Bel of email dutchmarq voor een kennismaking.