Deze week bracht TrustRadius de zogenaamde TrustMap™ uit. Dit overzicht helpt bedrijven – MKB als grootbedrijven – de oplossing in marketingautomatisering te selecteren die zowel het best aansluit bij hun verwachtingen en behoeften als het beste scoort bij hun direct peer groep. In onderstaande infographic staat de top drie oplossingen in marketing automation.

Volgens TrustRadius zou het middelgroot bedrijf (51-500 medewerkers),het beste eerst kunnen kijken naar Marketo en Pardot die zowel hoog scoren bij bedrijven van middelgrote omvang als een sterke focus hebben op het segment van medium-sized bedrijven. Daarnaast wordt HubSpot bijzonder hoog gewaardeerd in dit segment.

Onduidelijk is welke weging en rationale TrustRadius heeft gehanteerd bij het vergelijken van de top 3 oplossingen in marketingautomatisering. Lettend op  de rapportcijfers (vrijwel zonder uitzondering een 9+), het aantal bestaande klanten, het aantal reviews en de voornaamste sterke punten verdient HubSpot een kwalificatie als best product IMHO/ in my humble opinion. Genoeg reden voor een vraag aan TrustRadius, waarop bij het schrijven van deze blogpost nog geen antwoord is ontvangen.

Meer weten over marketingautomatisering met bijvoorbeeld HubSpot? Bekijk de video en presentatie over HubSpot of neem contact op voor een demo en onze ervaringen met HubSpot en Marketo.

Hierbij de infographic van TrustRadius, voor meer informatie zie ook trustradius.com:

Best Marketing Automation Software for Mid-Size Companies infographic

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *