G2 Crowd maakt een deel van de snel groeiende markt voor oplossingen in marketingautomatisering transparant. Overbodig voor diegenen die een rotsvast geloof hebben in een specifiek MAP (marketing automation platform). Nuttig voor diegenen die op basis van een objectieve weging en peer reviews eerst nog even de MAP-kat uit de boom willen kijken.

Volgens G2 Crowd gelden als Leaders in de markt voor marketingautomatisering: HubSpot, Marketo, Eloqua, and Pardot (ExactTarget). Zogenaamde High Performers zijn Act-On, LeadFormix by CallidusCloud, SalesFUSION en Genoo. Contenders tenslotte zijn Silverpop en Teradata (Aprimo).

De Leaders krijgen een hoge waardering door G2 Crowd gebruikers en hebben substantieel schaalgrootte, marktaandeel en daarnaast wereldwijde support. High Performers hebben een vergelijkbare ‘liking’ opgebouwd, maar zonder de schaalgrootte van de eerste categorie. Contenders hebben weliswaar de schaal maar niet de waardering zoals de Leaders. Laggards tenslotte hebben noch de schaal noch de waardering om al enige indruk te maken.

Meer weten over marketingautomatisering uberhaupt (al) wat is ter ondersteuning van jullie marketing & salesproces? Vraag een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek aan.

Schermafbeelding 2013-10-08 om 22.28.03

Source credit: G2 Crowd

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *