Zojuist via Twitpic mijn enthousiasme en dankbaarheid proberen te delen over het als geschenk krijgen eerder vandaag van ‘Past tense, future sense’. Femmy de Rijk van Philips Design had – heel attent! – dit kleinood (ruim 750 pagina’s op hi quality papier in zware kaft, dus ik had bijna een steekwagentje nodig in de trein terug) bij de receptie van Philips Lighting voor me achtergelaten eerder vandaag.

Het boek bevat zo veel fraaie in- en overzichten, afbeeldingen enzovoort dat ik me vooral afvroeg hoe al deze pareltjes goed op me in te laten werken. En hoe er vervolgens creatief voor te zorgen dat anderen ook kunnen genieten van de voorbeelden hieruit.

Een blogpost? Ik kan onmogelijk voldoende cases rechtdoen in een paar honderd woorden. Een video op YouTube? Misschien biedt die een eerste indruk, maar moet je ’t boek toch zelf in handen hebben om zijn waarde op het juiste gewicht (of is het andersom?) te schatten. Of vooral dit verhaal over de kracht van enthousiasme zoveel mogelijk delen. En door ‘past tense, future sense’ gewoon (straks, nu nog even zelf thuis genieten) veel uit te lenen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *